Welke vloer past bij jou?

Vraag vrijblijvend informatie aan. Je ontvangt binnen 48 uur een voorstel in je mail.

Kwaliteit

Snelle service

5 jaar garantie

Vloeren op maat!

Bij Huis & Tuin Arnhem kunt u terecht voor verschillende soorten PVC vloeren, zoals klik PVC en plak PVC. Daarnaast heeft u de keuze uit verschillende patronen en kleuren. Door het brede assortiment van Huis & Tuin Arnhem, is er altijd wel een vloer die bij uw wensen past. 

Tegenwoordig is een mooie PVC vloer niet meer te onderscheiden van een houten vloer, zoals een vloer met unieke hout- en betonpatronen. Of bent u juist op zoek naar het visgraat PVC model dat de laatste jaren weer steeds populairder wordt? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. 

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wij verkopen alleen vloeren van de beste PVC merken

Tot 10 jaar garantie

Altijd scherpe prijzen

Snelle service

5+ jaar ervaring

Op maat gemaakte offerte

Vakkundig gemaakt en geplaatst

Asya Akkurt
Asya Akkurt
2022-06-02
Super veel laminaat en tegels voor een betaalbaar prijs
Esmeralda van Hulssen
Esmeralda van Hulssen
2022-04-16
Lang geleden dat ik oprecht blij ben met mijn aankoop door de super goede service, vriendelijk en correct te woord gestaan door de medewerkster. Goed advies gekregen en dus zeker een aanrader om hier je vloer te kopen! Ik zeg het zeker voort!
Justin Jansen [JLB][WL][JSD]
Justin Jansen [JLB][WL][JSD]
2022-04-08
Super geholpen en kregen een plank mee naar huis om te kijken.
Krish Chotkan
Krish Chotkan
2022-04-04
Heel behulpzaam. Goed advies. Bij ons de overkapping helemaal dicht gemaakt. Ze werken heel netjes en professioneel. Prijs technisch zijn ze ook okay. Ik zou ze bij iedereen aanbevelen.
Ibie Y.
Ibie Y.
2022-04-04
Goeie service, toen ik erachter kwam dat ik een tekort aan laminaat had, contact gehad en de volgende dag is dit netjes aangeleverd zodat ik het snel kon afmaken! Ik raad iedereen aan om hier eens langs te gaan voor een mooie vloer en advies! Dank jullie wel voor de mooie vloer 🙂
Şeyma Yılmaz
Şeyma Yılmaz
2022-04-04
geweldige kwaliteit en productpresentatie. er is een variatie voor iedereen. echt geweldig.
Tim ten Veen
Tim ten Veen
2022-02-19
Uitzonderlijk vriendelijk en vakkundig personeel, Mooi laminaat voor een zeer goede prijs. Ik raad iedereen aan om hier eens te kijken. Ik kom zeker terug!
feyza sahin
feyza sahin
2022-01-22
Hele aardige personeel, geeft goed advies ook goed af kunnen spreken kwa prijs

Vraag vrijblijvend een
 offerte aan

De voordelen van een PVC vloer

PVC vloeren hebben een lange levensduur

Het voordeel van een PVC vloer is de levensduur. Goede kwaliteit PVC vloeren hebben een levensduur van zo’n 20 tot 30 jaar. De levensduur van een PVC vloer wordt mede bepaalt door de dikte van de slijtlaag. Vloeren met een slijtlaag van 0.70 mm hebben dan ook een langere levensduur dan vloeren met een slijtlaag van 0.30 mm – maar ook die gaan heel lang mee.

PVC vloeren zijn gemakkelijk schoon te maken

Dankzij het gladde oppervlak zijn PVC vloeren eenvoudig schoon te maken. Vuil, vlekken en stof is dus eenvoudig te verwijderen met een dweil en een stofzuiger. Het is niet nodig om speciale schoonmaakmiddelen te gebruiken. Vaak is het voldoende om een beperkte hoeveelheid lauw water te gebruiken.

Comfortabele vloer

PVC vloeren zijn enorm comfortabel. PVC vloeren worden gezien als ‘’harde vloeren’’, maar ze zijn vaak wel licht verend, waardoor ze meer loopcomfort bieden. 

Portfolio

Een greep uit onze vloeren op maat zie je hieronder.